• beste,

  Ik heb een panasonic TX-26LX70F Nu zijn alle mensen groen conclusie het rood is verdwenen Tv is acht jaar oud. Is dit einde verhaal van mijn tv? Of is hier dmv en simpele reparatie nog wat aan te doen?
  Graag advies

  Gesteld op 4-10-2015 om 13:22 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Dit is te repareren, maar doorgaans liggen de kosten van een reparatie helaas vrij hoog. Een van de redenen waarom men tegenwoordig apparaten dan maar wegdoet en vervangt. Niet mijn oplossing, maar helaas gaan we wel steeds meer die kant op.

   Maar kijk anders eens op marktplaats waar je vaak bedrijven ziet die nog nette prijzen hanteren en soms zelfs geen onderzoekskosten rekenen als je mocht besluiten de reparatie, door een te hoge kostprijs, alsnog niet te laten uitvoeren.

   Je kan ook eens contact opnemen met Audi service te Elst, maar ik weet uiteraard niet hoe ver je daar vandaan zit.

   Audio Service BV
   Edisonweg 10
   6662 NW Elst (Gld)
   Tel.: +31(0)481-377221
   Parts: +31(0)481-377567

   Mvg. Willem. Geantwoord op 4-10-2015 om 16:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info