• Beste,

  Ik heb een Panasonic TX-P50U20E die niet meer aanspringt (groene led springt 1 seconde aan maar schakelt terug uit en het rode led licht blijft branden).
  Ik heb de voeding losgekoppelt en uitgemeten: die levert wel degelijk 240V.
  Moet ik dan een module vervangen, welke en waar vind ik die?
  Alvast bedankt

  Gesteld op 17-9-2015 om 10:06 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Hier durf ik zo geen antwoord op te geven, want ik voer al geruime tijd geen reparaties meer uit, maar de voeding kan geen 240 Volt leveren, want dat is de spanning die binnenkomt (variërend van 230-240V). De spanning die eruit komt is veel lager, want anders zou er geen voeding nodig zijn.

   Wellicht is het raadzaam de Tv eens weg te brengen voor onderzoek. Maar wellicht is er elders ook nog wel wat over terug te vinden, of b.v. Fora, waarop mensen zitten die zelf reparaties uitvoeren.

   Mvg. Willem. Geantwoord op 17-9-2015 om 15:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info