• Heb een SD-255. Gebruik telkens de kant-en-klare broodmixen. Sinds een week rijst het brood niet meer. Het ene misbaksel na het andere. Heb allerhande mixen van diverse merken geprobeerd....
  Aan 1 kant heeft het brood een klein beetje hoogte. Ik veronderstel dat daar de deeg lag in de vorm.
  Mengen en bakken doet ie nog.
  Wat zou het probleem kunnen zijn?
  Mvg,
  Kurt.

  Gesteld op 1-7-2016 om 09:55 in forum Panasonic SD-255 Misbruik melden
  • Graag zou ik willen weten of je inmiddels antwoord op je vraag gekregen hebt, ik zit hier namelijk met hetzelfde probleem. Geantwoord op 13-12-2016 om 22:28

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Het probleem is de aanloopcondensator (starter voor de mengmotor, de grootste op de printplaat) die niet meer ten volle werkt. Heb die besteld (prijs 7€) en zelf vervangen. De machine bakt terug perfecte broden. Geantwoord op 13-12-2016 om 22:42

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • de aanloopcondensator is dat hetzelfde als de transmissie (koppeling voor de aandrijving) ?
   Of waar bestel je zoiets, heb hetzelfde probleem denk ik. Geantwoord op 19-4-2017 om 08:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb hetzelfde probleem opgelost met een metalen condensator van dezelfde waarde 3 yfarad
   Deze was wel groter dan de originele maar heb die onder de bestaande huizing geplaatst (ruimte genoeg)Deze of de bruikbare condensators zijn in electro zaken die wisselstukken verkopen te krijgen.Plaatsen moet wel gebeuren door iemand die kan solderen en de bestaande kan verwijderen.
   Toestel werkt terug als nieuw. Geantwoord op 28-4-2017 om 21:18

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info