• Ik heb een DVD recorder MDR EH67. In de afstandsbediening zaten lekkende batterijen. Die eruit gehaald, nieuwe batterijen erin. Daarna deed de afstandsbediening het nog heel even. Nieuwe afstandsbediening besteld, batterijen erin. De recorder reageert niet op de afstandsbediening. Ik zou de fabriekscode of afstandsbedieningscode opnieuw moeten invoeren. Maar hoe, afstandsbediening, daar krijg ik het apparaat niet mee aan of uit. Of is de afstandsbedieningssensor kapot en is deze te vervangen en waar en de prijs?

    E. Hamers

    Gesteld op 14-12-2016 om 16:55 in forum Panasonic DMR-EH67 Misbruik melden
    • Handmatig is de DVD recorder wel aan en uit te zetten, ook kan ik opnemen handmatig. (Alleen is nu de schijf vol). Kijken kan ik niet, daar heb ik de afstandsbediening voor nodig. Is de DVD recorder via de HDMI verbinding aan te sluiten op een computer en kan ik dan de harde schijf van de DVD recorder bereiken?
      E. Hamers Geantwoord op 16-12-2016 om 10:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden





    • Ik kom hier nog even op terug. De afstandsbediening is wel anders in te stellen en ik laat even weten hoe. Maar de schijf is niet te benaderen via de PC.

      Ik plaats zo het vervolg.

      Mvg. Willem


      Geantwoord op 16-12-2016 om 19:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je kan op de recorder in het menu kiezen voor DVD1, 2, of 3 (soms ook 4).

      Je kan dan tevens ook op de afst.bed. kiezen voor DVD 1, 2 of 3.

      Dat werkt als volgt, maar richt hierbij de afstandsbediening NIET op de recorder:

      Druk de toetsen Enter en 1 tegelijk in en de de afst. bed. staat op DVD1
      Druk de toetsen Enter en 2 tegelijk in en de de afst. bed. staat op DVD2
      Druk de toetsen Enter en 3 tegelijk in en de de afst. bed. staat op DVD3

      Lukt het op deze manier niet doe dan het volgende:

      Houd de aan/stand-by toets op het apparaat (DVD recorder) 10 tot 15 seconden ingedrukt en druk vervolgens de knop CH+ en CH- tegelijkertijd in zodat de recorder naar 'landeninstelling' gaat. Instellen op Nederland en vervolgens gaat het apparaat automatisch naar een set up en alles loopt weer als vanouds, mits er niets mis is met de hardware in de recorder.

      Mvg. Willem
      Geantwoord op 16-12-2016 om 19:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hartelijk dank voor het antwoord, ik kom in Landeninstelling en daar staat die op others, mat de afstandsbediening kan ik de cursur niet verplaatsen naar Nederland, hoe kan ik dat voor elkaar krijgen?
      E. Hamers Geantwoord op 16-12-2016 om 20:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

    • Dag,

      u kunt het best eerst even een andere modus op de afstandsbediening instellen, dus het eerst genoemde enter en 1 etc. E daarbij is enter inderdaad de oké toets. Die heeft alleen nogal eens een andere benaming.

      De cursor verplaatsen zou moeten kunnen met de pijltjestoetsen, maar ik denk dat afstandsbediening en recorder in een andere modus staan. Die is standaard 1, maar kan op de recorder ooit veranderd zijn. Dat doet men b.v als er naast de DVD recorder ook nog een DVD f Blu-ray speler van hetzelfde merk wordt gebruikt, dis kan reageren op de afstandsbediening van de recorder. Ook gebruikt men soms 2 DVD recorders waarbij men natuurlijk niet wil, dat beide reageren op dezelfde afstandsbediening.

      Mvg. Willem Geantwoord op 18-12-2016 om 20:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb alle suggesties geprobeerd, niks werkt. Toch de afstandsbedienings sensor in het apparaat kapot?
      Vr. Gr.
      E.Hamers Geantwoord op 23-12-2016 om 09:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

    • Dag,

      dat zou kunnen. Het komt vaker voor, maar laat de recorder nets zien als deze wordt bediend met de afstandsbediening? Ook geen melding van DVD1 o.i.d?

      Als dat niet het geval is, vrees ik dat er inderdaad iets anders aan de hand is.

      Mvg. Willem Geantwoord op 23-12-2016 om 17:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info