• Hoi!
    Ik ben verhuisd en wilde mijn dvd recorder aansluiten maar hij herkende de zenders niet meer. Dus heb ik hem opnieuw laten zoeken en nu ziet hij alleen ned 1-2-3 en wat Duitse zenders en een stuk of 10 gecodeerde zenders.
    Doe ik iets verkeerd? Want kan wel gewoon alle zenders op de tv ontvangen.

    Groetjes Heidi

    Gesteld op 29-4-2017 om 19:09 in forum Panasonic DMR-EH53 Misbruik melden
    • Dag Heidi

      Het gaat erom welke zenders er in de regio waar je nu woont, nog analoog worden uitgezonden. Alleen deze zullen door de DVD recorder worden opgeslagen. Zenders die die digitaal worden uitgezonden, zul je niet terug zien, want daar kan de recorder niets mee.

      Vraag is dus of het aanbod hetzelfde is als in je vorige woonplaats, en hoeveel analoge zenders er nu worden aangeboden. Zijn dat er mee als je nu op de DVD recorder kan installeren, dan raad ik een gehele fabrieksreset aan. Let op: De Guide is vervallen voor het analoge signaal.

      Op de Tv zou je meer zenders kunnen ontvangen, maar dat hangt af van wat factoren. Als je daarbij b.v. een module gebruikt, zal deze veel meer zenders opslaan.

      Ik hoop dat je hier wat mee kan.

      Mvg. Willem
      Geantwoord op 30-4-2017 om 18:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bedankt voor je reactie Willem, op de tv inderdaad digitaal ben ik inmiddels achter. Ik huur het inclusief inboedel dus wist niet wat voor aanbieder er was. En geen analoog signaal helaas.
      Dus oriënteren op nieuwe mogelijkheden om dingen op te nemen.
      Groetjes Heidi
      Geantwoord op 1-5-2017 om 11:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Heidi ik weet niet welke aanbieder je hebt, maar bij nagenoeg alle DVB-C dus Cable/kabel providers is de Humax te gebruiken. De Humax IHDR 5200 is dan een leuke optie, daar deze een interne schijf heeft waarop je kan opnemen (geen DVD recorder) en een dubbele tuner zodat je in ieder geval altijd 1 zender kan opnemen (in HD) en een ander kan kijken. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Kijk anders eens hier: Klik op deze LINK Ik verleen ondersteuning voor dit merk/bedrijf. je vind daar dus ook e.e.a. aan vragen en reacties. Mvg. Willem Geantwoord op 2-5-2017 om 19:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info