• Hallo,
    Ik heb een Panasonic harddisk-recorder type: DMR-EH49
    Deze gebruik ik aan boord van een vissersschip waar ik op vaar.
    Wij krijgen het tvsignaal binnen via de satelliet , dat satellietsignaal ontvangen we doormiddel van een schotel, deze schotel stuurt het signaal door naar zeven decoders en die decoders sturen het signaal weer door naar onze tv of harddiskrecorder.
    Nu het probleem, ik kan alleen nog maar opnemen van de zender SBS6.
    Alle andere zenders geven aan dat er een kopieërbeveiliging is gevonden en daardoor gaat de opname niet door.
    Ik neem op rechtstreeks naar de harddisk.
    Ik hoop dat u een oplossing heeft voor mijn probleem.
    Met vriendelijke groet,
    Jan van der kruyk

    Gesteld op 6-11-2015 om 21:18 in forum Panasonic DMR-EH53 Misbruik melden
    • Dag Jan, Allereerst even een bericht van huishoudelijke aard: voor de EH 49 is er ook een rubriek, welke hier is terug te vinden: Klik op deze LINK. Willem, sitebeheer. Nu uw probleem: zonder kabel kan de DVD recorder inderdaad alleen maar opnemen vanaf een decoder en dat stuit steeds vaker op problemen. Echter lukt het opnemen op de harde schijf dan nog wel, maar gaat het mis als men de opname vanaf de harde schijf wil overzetten op een DVD. Dan loop je vaak tegen een kopieerbeveiliging aan. In dit geval is het raadzaam om eens vanaf een andere decoder op te nemen, want doorgaans lukt het dus no wel een opname direct op de harde schijf te zetten, of meteen op een DVD. Maar steeds vaker zie ik dat zenders/providers er alles aan doen, om kopiëren tegen te gaan en ook al zegt men soms dat je dit gewoon kan oplossen door andere instellingen op de recorders, zie ik eigenlijk altijd dat dit niet mogelijk is. Maar ik zou dus eens kijekn of het lukt om vanaf een andere decoder op te nemen middels scart, al de decoders tenminste niet allemaal identiek zijn. Mvg. Willem. Geantwoord op 6-11-2015 om 23:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info