• Hallo
    Als we iets willen afspreken dat we hebben opgenomen of we willen een dvd plaatsen dan begint de auto controle en door daarna op power te drukken zou het goed moeten zijn, maar we krijgen steeds dezelfde melding:
    Auto controle. Iet voltooid.
    1.druk op ok de discladr gaat open en het apparaat gaat in stand-by staan.
    2. Druk op power om opnieuw te starten. Als dit bericht nog verschijnt raadpleegt u de informatie in de gebruiksaanwijzing.

    Dan verschijn u61 en de gebruiksaanwijzing zegt dat we het apparaat aan en uit moeten doen en dat het niet stuk is, maar we krijgen steeds dezelfde melding en komen dus niet verder.
    Kan iemand ons verder helpen?
    Vera

    Gesteld op 7-1-2018 om 18:39 in forum Panasonic DMR-EH49 Misbruik melden
    • dag Vera,

      U61 is een nogal wat omvattende melding. Maar probeer eens het volgende: Houd de aan/stand-by toets zolang ingedrukt tot de recorder de selfcheck doorloopt. Kijk daarna eens of het weer werkt.

      Is dat niet het geval, haal dan minimaal 20 minuten de spanning geheel van het apparaat en schakel dit dan weer in. Het best kun je ook de andere kabels losnemen als je de spanning eraf haalt, mits je daarbij kan.

      Mvg. Willem Geantwoord op 7-1-2018 om 22:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Dag Vera,

      dan is er toch wat mis. Nu zou je kunnen overwegen de DVD te laten onderzoeken, maar dan is het raadzaam dat je naar een bedrijf zoekt dat geen, of lage onderzoekskosten in rekening brengt als je besluit de reparatie, door b.v. te hoge kosten, niet door te laten gaan. Is het een issue met het loopwerk zal men dat vaak niet eens repareren of is het heel kostbaar. En door het verdwijnen van de DVD recorder, en b.v. bij Ziggo straks ook het analoge signaal, is deze eigenlijk ook uitgerangeerd. Je kan dan nog opnemen door deze aan te sluiten op een decoder/ontvanger/mediabox, maar ook dat gaat niet eens meer altijd op. Dat maakt investeringen erin dus eigenlijk zonde.

      Natuurlijk zijn ze ook nog wel 2e hands te koop, of soms nog nieuw als me deze nog had staan, maar bij gebruikt is het zeker opletten, want men verkoopt niet zelden gewoon een defect apparaat. Dus wellicht is het kijken naar andere opties, zoals een mediaspeler, decoder/ontvanger met harde schijf en betere optie. Maar uiteraard met iedereen daarin een eigen keuze maken.

      Mvg. Willem Geantwoord op 8-1-2018 om 18:50

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info