• Ik heb een nieuwe Olympia CM912 aangeschaft. Het programmeren gaat prima. Echter bij het selecteren van Z rapport 01.finan rapport of 02.fin.rapp.maand krijg ik error en deze worden in de Z-stand niet getoond of geprint. Wel in de X-stand. Hoe los ik dit op? Zelf na het wissen van alle programmering zodat de kassa weer in de fabrieksinstelleingen staat lukt het niet.

  Gesteld op 1-9-2017 om 12:14 in forum Olympia CM 912 Misbruik melden
  • Beste, Hebt u al antwoord gekregen op uw vraag ivm de afdruk van de Z-lijsten. Ik krijg nl dezelfde foutmelding bij de afdruk van deze Z-lijsten Geantwoord op 2-11-2017 om 08:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Idem hier 2 keer lukt het om met Z de daginkomsten af te drukken en de derde dag ERROR en kan ik deze niet meer afdrukken graag een zeer snel antwoord. Geantwoord op 21-12-2019 om 19:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info