• Vaatwasser ODW 45016 A2 FS ok. Vaatwasser
    Hij piept en de 4de lampje van glas knippert constant en je hort in de binnen kant of alles kapot gaat wat kan het zijn? Hij vult geen watter. Is die kapot ?

    Gesteld op 17-5-2021 om 17:01 in forum OK Afwasmachine Misbruik melden
    • Ik heb net hetzelfde. Volgens mij een fout bij al deze modellen want heeft bij nog mensen met dit model exact dezelfde klachten Geantwoord op 13-8-2021 om 11:23

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
    • Ook ik heb dit probleem, als ik water in de vaatwasser gooi, en deur dicht doe. Dan pompt die wel weg. Dus het geluid is van het afpompen. Vierde lampje knippert heel snel en je kan niks, heb de stekker ook al een uur uitgehad, ik heb de aan/uit-knop 30sec ingedrukt gehouden maar na 2 sec schakels die uit en andersom schakelt die in. Ook met start en pauze knop of beide ingedrukt 30 sec (hoopte op een reset) geen verandering. Geantwoord op 6-3-2022 om 14:05

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ook ik heb dit probleem, als ik water in de vaatwasser gooi, en deur dicht doe. Dan pompt die wel weg. Dus het geluid is van het afpompen. Vierde lampje knippert heel snel en je kan niks, heb de stekker ook al een uur uitgehad, ik heb de aan/uit-knop 30sec ingedrukt gehouden maar na 2 sec schakels die uit en andersom schakelt die in. Ook met start en pauze knop of beide ingedrukt 30 sec (hoopte op een reset) geen verandering.
      Ik weet niet welke type ik heb, maar 4e lampje is een glas, die knippert snel en pieptoon (ongeveer 40sec, dan houd het piepen op) is wel zelfde als mijn voorgangers. Na een minuut stopt ie met afpompen maar je kan niks bedienen en lampje blijft snel knipperen. Ik moet zeggen, de vaatwasser is 2 week uitgewerkt (aan het stroom) maar dat lijkt mij niet de boosdoener Geantwoord op 6-3-2022 om 14:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik heb dezelfde machine met dezelfde storing. Ik heb de machine scheef naar achteren gehouden en er stroomde ongeveer 0.1 liter water uit. daarna weer op de plaats gezet en de machine deed het weer. Geantwoord op 29-1-2023 om 21:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info