• Auto start wel maar slaat niet aan, wat kan hier de oorzaak van zijn. Tot gisteren nog geen enkel probleem gehad met deze micra uit 2003. Reservesleutel geprobeerd maar gaf hetzelfde resultaat, wel starten maar niet aanslaan. wat kan de oorzaak zijn hiervan.

    Gesteld op 9-9-2016 om 11:25 in forum Nissan Micra K11 2000 Misbruik melden
    • Heb ik ook af en toe last van gehad. Om aan te slaan is er brandstof, lucht en een ontstekingsbron (lees bougie) nodig. Gebeurd nog wel een bij miezerweer dat de bougie vochtig is en slaat moeilijk aan. Je wilt automatisch gas geven echter dan verzuip je hem (nog meer vocht). Waarschijnlijk heb je natte bougies. Door te starten en het gaspedaal een beetje in te drukken zou hij hem moeten pakken als je het gevoel heb dat hij hem wil pakken een beetje gas erbij. Hoop voor jou dat het werkt. Steven Geantwoord op 1-12-2016 om 19:37

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info