• Ik maak gebruik van een KPN Experiabox met draadloze verbindingsset. Sinds kort heb ik een smart tv van Samsung en het beeld blijft regelmatig hangen. Dit schijnt door moeilijke bereikbaarheid te komen. Hiervoor de Netgear WN3000RP aangeschaft om het signaal te versterken. Vanavond geïnstalleerd, 4 roene lampjes branden, samsung tv op _ext aangesloten. alleen...na een paar minuten gaat het lampje op de netgear standaard op rood. Ik heb de Experiabox al gereset en netgear op verscheidene plekken in huis aangesloten maar overal hetzelfde. Vreemd is dat ik ondanks het rode lampje wel verbinding met de TV behoud. Wie weet hoe ik 4 groene lampjes krijg i.c.m. de Experiabox?

    Gesteld op 24-6-2014 om 21:03 in forum Netgear WN3000RP Misbruik melden
    • Hallo,

      Ik heb dit soms ook een enkele keer. Misschien helpt het volgende:
      Druk op de factory reset knop van de netgear extender. Ga dan meteen naar de experia-box en druk op de witte WPS knop aan de zijkant van de box (pak wel de juiste van de 2) en houd deze ingedrukt voor ongeveer 10 seconden. Als het goed is gaat de extender opnieuw zoeken en gaan de 4 lampjes groen branden.

      Hoop dat het gaat lukken.

      Groetjes
      Frans Geantwoord op 28-7-2014 om 10:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info