• Ik heb een NAVMAN Bike 1000 maar start niet meer op
    Het startscherm blijft er continu voor staan heb al een reset gedaan d.m.v. het knopje naast het sd kaartje maar helaas.
    Groetjes, Jan

    Gesteld op 19-3-2019 om 20:35 in forum Navman Bike 1000 Misbruik melden
    • Dodge 4.3 Application Error:
      Deze foutmelding komt meestal naar voren wanneer:
      - Er een corrupte track of opname op het toestel staat.
      - Er een ongeconverteerde track op het toestel staat; dit gebeurd vaak wanneer men routes/tracks van derde partijen overneemt.
      - Er niet genoeg ruimte is op het toestel op de Data schijf.

      Alhoewel de extentie .gpx is, wil dit nog niet zeggen dat een dergelijke track compatibel is. Er zijn namelijk 3 soorten .gpx files in omloop: ìGPX Trackî, ìGPX Routeî en ìGPX Waypointî (knooppunt).

      Het enige formaat dat correct gelezen wordt door de Mio is de ìGPX Trackî. Zorg er dus altijd voor dat datgene dat u download of toegestuurd krijgt eerst geconverteerd wordt. Dit kan via een site als bijvoorbeeld www.gpsies.com.

      Er kan dus een corrupte/ ongeconverteerde track in uw MioShare staan. Indien de optie in de instellingen in uw Cyclo Agent om tracks automatisch op uw toestel te plaatsen bij het synchroniseren aanstaat, kunt u dus tientallen keren uw data schijf formatteren maar elke keer wanneer het toestel met de Cyclo Agent wordt verbonden, komt diezelfde corrupte track weer net zo hard terug op uw Mio en begint het probleem weer van voor af aan.

      Ik zou u dan ook willen vragen om de tracks in uw Mioshare goed te bekijken en de nodige aanpassingen te doen door het verwijderen en/of converteren van "foute" tracks.

      Formatteer hierna de dataschijf van uw toestel. Zorg wel dat u eerst alle uw opnames met MioShare synchroniseert omdat bij de formattering van de dataschijf alle opnames gewist worden.

      Om de dataschijf te formatteren:
      Zorg, voordat u het toestel aan de PC koppelt, dat het helemaal uitstaat. Daarna aan de PC koppelen en dan pas aanzetten.

      - Open Windows Verkenner (of "Deze Computer"/"Computer"/"Mijn PC") en rechtsklik op de Mio_data schijf. Selecteer "formatteren" en laat de default optie voor FAT aanstaan. Vink het hokje "Snel Formatteren" aan en klik op Start. Dit formatteert dan de data schijf waarna alles gewist is.


      - Zodra dit gedaan is, kunt u het toestel voor ongeveer 10-15 seconden loskoppelen. U zult dan een USB verbindingsscherm blijven zien. Hierna het toestel weer aan de PC koppelen en de Cyclo Agent applicatie opstarten.
      Geantwoord op 19-3-2019 om 20:48

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bij mij ook, en opsturen is geen optie want dit aanvaarden ze niet niet tegen staande mijn garantie nog 1 jaar loopt, schande Geantwoord op 20-3-2019 om 19:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info