• ik heb een NAVMAN Bike 1000. de opgeladen batterij is al a 2 uu leeg.Kan ik de batterij vervangen en wat is het accunummer dan.

  Gesteld op 12-3-2019 om 14:07 in forum Navman Bike 1000 Misbruik melden
  • Hallo
   Ik heb hetzelfde probleem met de batterij. Daarom heb ik mijn Navman 1000 eens open gedaan. Er zit een LITHIUM POLIMEER Batterij in type: DPC 50528OC 2400Ah/s 88Wh 6005K1111233 3,7V.
   Dat staat allemaal op de batterij. Ik heb opzoekingen gedaan op het internet naar zulken batterij, maaar ik vind géén zelfde batterij. Als iemand anders deze zou vinden, graag een melding op deze forum, zodat iedereen kan geholpen worden, want ondertussen zijn er al meerdere gedupeerden. ( de afmetingen van de batterij zijn: 76mm lang en 51mm breed)
   Groetjes
   Guy Geantwoord op 12-3-2019 om 15:56

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Heeft er al iemand een vervang batterij voor zijn NAVMAN gevonden?
   Zo ja, graag de informatie graag. (welke batterij en waar aangekocht).
   Zet de informatie op deze forum, zodat de andere gedupeerden ook van deze informatie kunnen genieten.

   Groetjes
   Guy Geantwoord op 21-6-2019 om 11:40

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info