• Hoe krijg je de stof van kap weer schoon wat niet in de wasmaschiene past?

  Gesteld op 13-10-2015 om 10:08 in forum Mutsy Urban Rider Misbruik melden
  • Ik wilde deze vraag ook stellen, we dachten dat het losgeschroefd kon worden maar dat is helaas niet het geval, wie weet raad? Het is heel goor en dat is jammer Geantwoord op 18-12-2015 om 14:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De stof op de vuile plek een beetje nat maken met water. Dan ossengalzeep een beetje inwrijven. Dan met vingernagel rustig de weefsels alle kanten op wrijven/krabben. Met keukenrol afdeppen. Dan de hele kap afspoelen met lauwwarm water onder de douche of boven het bad. Laten drogen in de zon of warme plek. Geantwoord op 26-5-2016 om 22:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info