• Gisteren heb ik een in hele goede staat kinder/wandelwagen combinatie gekocht. Het is een model 984. De kinderwagenbak zit er nu op, maar ik weet niet hoe deze bak er gemakkelijk weer afgehaald kan worden. Aan de hand van de plaatjes op deze site kom ik er niet uit. Ook wil ik graag weten hoe er straks gemakkelijk een wandelwagen van kan worden gemaakt. Wie kan mij helpen aan een goede handleiding/gebruiksaanwijzing. Het mag digitaal. Als er iets gekopieerd en verstuurd moet worden wil ik uiteraard de kosten vergoeden. Vriendelijke groet Margreet Hettinga

  Gesteld op 6-12-2015 om 10:32 in forum Mutsy Urban Rider Misbruik melden
  • Mag ik je mobiele nummer? Misschien kan ik je helpen door wat foto's te sturen.. ik heb zelf mutsy kinderwagen.
   Ik begreep dat je daar vragen over hebt?
   Vr gr, Annelize Geantwoord op 21-1-2016 om 13:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info