• Hoi , ik heb een outdoor hd ip camera pro aangekocht en geinstalleerd, werkt prima , alleen de beelden tijdens opname en daarna de opgenomen beelden bekijken gaat zeer snel .wat kan ik daar aan doen , moet ik iets anders instellen. Help mij aub. Groetjes Jan.

    Gesteld op 28-7-2017 om 11:16 in forum Mr Safe Outdoor HD IP Camera PRO Misbruik melden
    • Hoi Jan, Weet jij al iets meer. Ik heb al één en ander gevonden hoe je de beelden kan terug kijken en zelfs zeer langzaam kan afspelen. Gr. Jaap Geantwoord op 26-10-2017 om 15:58

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info