• Zijn er al nieuwe update voor de spirit 8670 LM Truck ik krijg er geen update gedownload gr Theo

  Gesteld op 25-1-2020 om 10:50 in forum Mio Spirit 8670 Misbruik melden
  • Een hele goede vraag, het is mij ook nooit gelukt om de Mio te updaten. Ik had een familielid die het uiteindelijk gelukt is, ik moet erbij zeggen, dat hij een computer deskundige is. Het is voor een iemand zonder deze kennis niet te doen. Ik begrijp ook niet waarom het zo moeilijk moet gaan bij Mio. Het zou toch simpel moeten zijn .
   Helaas kan ik je niet verder helpen . Geantwoord op 25-1-2020 om 13:21

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb de bijleverde software van de MIO op de laptop staan. Sluit de MIO aan en hij geeft direkt aan of er nieuwe software is en welke je wilt downloaden. Een kind kan de was doen Geantwoord op 20-9-2020 om 11:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info