• Goedenmiddag.
  Mijn Mio Spirit 697 LM Truck geeft een schermpje na het inschakelen met: onvoldoende geheugen, verwijder een paar bestanden en progr en probeer het opnieuw. Na drukken op OK start hij weer op en hetzelfde komt weer tevoorschijn. Hij zit gewoon vast.
  Kunt u me verder helpen?
  Graag een mailtje naar mij.

  I.H.Bol Voorschoten Nederland i.h.bol@planet.nl

  Gesteld op 4-1-2015 om 18:18 in forum Mio Spirit 697 Misbruik melden
  • Door een paar "vinkjes" weg te laten bij landen die je toch niet (gaat) gebruiken! Hierdoor ontstaat er ruimte en als er voldoende ruimte is gemaakt gaat het updaten van de overige landen automatisch. Geantwoord op 31-1-2019 om 14:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info