• Mijn waterbak vult zich niet dus de was wel heet maar niet droog

    Gesteld op 14-8-2011 om 17:03 in forum Miele t 367 c pg Misbruik melden
    • Probleem is mogelijk een vervuilde (dus verstopte) aanvoerslang naar de waterbak (zwarte slang) die vanaf de pomp (achterzijde onderaan) komt. Of vuiligheid in de pomp of het flotter.

      Als de onderplaat verwijderd wordt, is de pomp goed bereikbaar (vervangen moet echter van bovenaf en de trommel moet er dan uit aan de voorzijde). Pas op: bij ingeschakelde toestand, staat er 220 Volt op de motor! Met 2 grote plastic schroeven (met de hand eenvoudig los te draaien) komt de pomp met flotter uit de behuizing. Daarna de behuizing schoonmaken met een doek. De flotter uitnemen en ook schoonmaken. Controleer de werking van de hevel-schakelaar (waartegen de flotter drukt als de flotterkamer vol is). De schakelaar moet duidelijk klikken.

      Blaas de slang van bovenaf (bij de opvangbak) door met lucht,zodat de lucht ook uit de pomp komt en eventuele vervuiling uitgespoten wordt.

      Alles weer monteren en proefdraaien met natte was. Als er na enige tijd nog steeds geen water in de povangbak komt, terwijl het stoffilter in de trommel erg nat is, dan is de pomp zeer waarschijnlijk stuk (of flotterschakelaar, maar dat is een geheel)en moet worden vervangen.

      Als het wel weer goed werkt, was het een verstopping van de slang of vervuiling van de pomp. Geantwoord op 12-8-2012 om 01:21

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info