Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 28 Naar de handleiding
302732

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Miele-t-367-c-pg

Zoeken resetten

  • De machine blaast nog wel arme lucht maar de trommel wil niet meer draaien??Is dit nog te herstellen of moet ik de Miele weggooien? Gesteld op 6-11-2012 om 14:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn waterbak vult zich niet dus de was wel heet maar niet droog Gesteld op 14-8-2011 om 17:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Probleem is mogelijk een vervuilde (dus verstopte) aanvoerslang naar de waterbak (zwarte slang) die vanaf de pomp (achterzijde onderaan) komt. Of vuiligheid in de pomp of het flotter.

      Als de onderplaat verwijderd wordt, is de pomp goed bereikbaar (vervangen moet echter van bovenaf en de trommel moet er dan uit aan de voorzijde). Pas op: bij ingeschakelde toestand, staat er 220 Volt op de motor! Met 2 grote plastic schroeven (met de hand eenvoudig los te draaien) komt de pomp met flotter uit de behuizing. Daarna de behuizing schoonmaken met een doek. De flotter uitnemen en ook schoonmaken. Controleer de werking van de hevel-schakelaar (waartegen de flotter drukt als de flotterkamer vol is). De schakelaar moet duidelijk klikken.

      Blaas de slang van bovenaf (bij de opvangbak) door met lucht,zodat de lucht ook uit de pomp komt en eventuele vervuiling uitgespoten wordt.

      Alles weer monteren en proefdraaien met natte was. Als er na enige tijd nog steeds geen water in de povangbak komt, terwijl het stoffilter in de trommel erg nat is, dan is de pomp zeer waarschijnlijk stuk (of flotterschakelaar, maar dat is een geheel)en moet worden vervangen.

      Als het wel weer goed werkt, was het een verstopping van de slang of vervuiling van de pomp. Geantwoord op 12-8-2012 om 01:21

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • kan de afvoer ook aangesloten worden op riolering?
    Gesteld op 14-7-2011 om 18:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • na een half uurtje heb ik kortsluiting hoe kan dat,komt dat door het verwarmings element Gesteld op 10-10-2010 om 21:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Waarschijnlijk is de warmte sensor kapot (er zitten 2 warmte elementen in en dus ook 2 sensoren).

      Deze kosten bij Miele 17,-. Maar helaas, moet de trommel verwijderd worden om bij de sensoren (en warmte elementen) te kunnen komen.

      Ook als alles goed werkt, maar de was wordt niet meer warm, is dit meestal de sensor en niet het element. Vervang altijd beide sensoren tegelijk, anders is de kans groot dat u binnen een maand de andere oude moet vervangen. Geantwoord op 11-8-2012 om 18:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

  • machine krijgt de trommel niet zelf op gang. Na een klein zetje doet hij vervolgens prima het gehele programma.
    Wie kan mij vertellen waar dat aan kan liggen?
    groeten jan Gesteld op 19-6-2010 om 21:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als de trommel alleen maar 1 kant op draait en blijft stilstaan bij het omschakelen naar andere kant op draaien, of dat de motor niet rond draait meer, is de condensator kapot die op de motor zit.

      Probleem is veel voorkomend na aantal jaren van gebruik. Een nieuwe condensator kost bij Miele 36,-, maar kijk even bij een elektronica winkel en je hebt m voor 8,-.

      De hele trommel moet verwijderd worden, om bij de motor te kunnen komen. De motor is nl alleen vanaf de bovenzijde te bereiken en helaas niet vanaf de onderkant.

      Geantwoord op 11-8-2012 om 18:03

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Miele t 367 c pg handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info