• Geachte witgoedmonteurs Ik heb een Miele G647SC PLUS waar het lampje watertoevoer en waterafvoer na gelang hij een minuut of 5 draaid gaat het lampje steed in storing Ook val me op dat de machine aan en uit gaat dus dat wil zeggen dat de circulatiepomp aan en uit gaat dat doet hij zo'n 20 keer dan slaat hij op boven vermelde storing Voorheen was het zo dat de machine aan ging en bleef doordraaien maar nu slaat hij steeds op storing
    Ik heb vervangen Afvoerpomp
    Schakelaar van de bodemvlotter
    Ik heb een alles wat er schoon te maken was schoongemaakt
    Ook het zeefje van het waterslot bij de kraan
    De recirculatiepomp gedemonteerd en schoongemaakt
    water niveau melder werkt goed
    Doorvoer rubber scheidingswand vernieuwd
    Het zout reservoir gedemonteerd en schoon gemaakt plus vlotter
    Wie weet raad Bij voorbaat dank
    Mocht er een oplossing zijn dan graag sturen naar jongkj@telfort.nl

    Gesteld op 28-3-2020 om 18:04 in forum Miele g 647 sc plus Misbruik melden
    • Beste, wij hebben hetzelfde probleem. Er kwam een technieker en die zei dat de sturing kapot is. Is volgens mij toch nog iets anders dan de drukwachter op de circulatiepomp? Wij overwegen een andere machine te kopen, omdat de kosten ve nieuwe sturing vrij hoog zijn, en het uiteindelijk wel een machine v 19 jaarwisseling... Maar mocht deze ondanks een kleinere kost toch hersteld kunnen zijn, dan zou ik ze liever houden, want we zijn er eigenlijk heel tevreden over.... Ik zou het heel erg appreciëren mocht u mij iets willen laten weten op mijn mailadres martinemortier @skynet.be
      Hartelijk dank en vele groetjes
      Martine Geantwoord op 21-12-2020 om 14:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info