• Mijn Miele vaatwasser G647 SC plus heeft twee problemen.
    Links boven, voorpaneel kiomt veel stoom uit het rooster. Neem aan dat het een soort afvoerventiel is voor te hoog opgelopen damp. Daarnaast aakt hij veel lawaai. Zelf op te lossen of monteur erbij halen?
    Ten tweede heb ik een hulpstukje moeten bijbestellen wat rechts op de middelste lade geleider zit. Grijs plastic blokje met geel handletje, te gebruiken om lade op hoogte te houden en bij het handmatig geheel verwijderen van de lade uit de machine. Het vervangpiefje klemt tussen de draadbak, maar ook al oefen ik druk uit met een tang, ik krijg hem niet vastgeklemd. Suggestie?(behalve siliconenspray of een beetje bijvijlen).
    Alvast bedankt,
    pim appel

    Gesteld op 30-4-2010 om 21:10 in forum Miele g 647 sc plus Misbruik melden
    • Heb hetzelfde probleem met ventilatie, veel lawaai en wanneer de deur neergeklapt wordt om uit te laden, vormt er zich een plas water op de grond!

      Ook ben ik al weer aan vervanging van mijn bestekbakje toe! De eerste maal was heel kort na de aankoop. Ik dacht dat ik met een mes een gat gemaakt had in de onderkant. maar met nieuwe bakje is er hetzelfde probleem. Ik heb dit opgelost door plastiek zakjes in de gaten te steken; Ik dacht dat Miele de "beste" was?! heb dit met vorige machines nooit voorgehad. Geantwoord op 23-3-2011 om 12:41

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Beste,

      heb monteur van Miele laten komen. De ventilatiepomp was stuk (veel vuil erin). Ik kreeg heel wat goede raad.
      Mijn vaatwasser was eigenlijk niet goed onderhouden, daardoor mankement.
      Ik waste altijd af op spaarprogramma, zodoende bleef er heel veel vet en vuil achter in de machine.
      Moet 1 x per week op 75 ° afwassen om vuil te elimineren. Ook gewone, goedkoopste blokjes gebruiken (zonder rood bolletje) want anders krijgt machine het dubbel aan zout en spoelmiddel. Geantwoord op 8-5-2011 om 10:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Links boven, voorpaneel kiomt veel stoom uit het rooster.
      Hier heb ik ook last van. Hij sputtert zelfs wat water druppels, waardoor er een plas op de grond ontstaat. Ook als ik de klep open nadat hij klaar is, komt er een "sloot" water met vuiligheid uit. Iemand een idee?
      Ik heb deze vaatwasser niet zelf gekocht. Ik kreeg hem bij mijn huis... Geantwoord op 13-3-2013 om 16:43

      Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden
    • Als het roostertje linksboven sputtert, en water lekt als je de klep opent, dan moet je dat roostertje eruit halen ,
      Het gaat moeilijk, maar hij kan eruit.
      Ik sproei er dan een soort ontvetter/ontkalker middel in en.aat het even staan met een teiltje eronder.
      Dan giet ik erheel heet water doorheen en ik peuter er dan van alles aan rotzooi uit.
      Dat herhaal ik een paar keer. Nu doe ik regemstig inspuiten en water erdoor en klaar. Geantwoord op 31-3-2014 om 11:14

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik heb het net weer even gedaan, en het roostertje binnen in de klep moet je naar links draaien, het blijft altijd moeilijk gaan , ik zet en wel een ontbijtmes achter, wel vorzichtig blijven doen.
      Maar als het mij lukt dan u toch ook zeker? Geantwoord op 31-3-2014 om 11:45

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Condenswater-afvoerdarmpje uitkuisen : deur openen en enkel de vier laagst geplaatste inox schroeven losvijzen zodat het onderste voorpaneel loskomt (bovenste voorpaneel met de bedieningsgegevens blijft zitten); dan ziet men het cc 30cm lange darmpje (zwart met witte zijstreep) zitten tussen het condensroostertje en het zeepbakje. Gewoon losmaken en uitspoelen/uitkuisen met propje papier en ijzerdraad om het erdoor te duwen. Eigenlijk kinderspel als men het weet. Geantwoord op 5-8-2023 om 20:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info