• Het filtersysteem krijg ik niet meer op zijn plaats.
  Dikwijls wordt drank afgebroken en dan zegt hij vul het bonenreservoir terwijl dat volledig vol is. Ik word echt zot van dat machine! Dure koffie 4x koffie malen terwijl er niets uitkomt. Filter eruit halen wat koffie wegvegen maar filter wil er niet meer in..... Vicieuze cirkel

  Gesteld op 19-5-2017 om 14:30 in forum Miele CM 6300 Misbruik melden
  • Ik heb ook dat zelfde probleem van het filtersysteem dat niet op zijn plaats kan.
   Heb machine binnengedaan voor herstelling en zou 350 € kosten zonder btw, en dit voor een machine van 3jaar oud.
   Voor mij nooit geen miele meer. Geantwoord op 10-1-2019 om 16:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zitten met zelfde probleem. Eerst melding dat bonenreservoir leeg is en afgebroken bereiding (terwijl bonen genoeg). Na reiniging filtersysteem, lukt terugplaatsing niet meer.... hoe hebben anderen dit opgelost? Geantwoord op 29-4-2019 om 13:58

   Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
  • Hebben hetzelfde probleem. Soms vijfmaal malen en drank afgebroken. Dure espresso! Heb Miele gebeld en gemaild, maar daar krijg je enkel als antwoord: we willen een technieker sturen.
   Is volgens mij een veel voorkomende fabricagefout van Miele. Volgende keer andere machine kopen, wat wij gaan doen! Geantwoord op 19-4-2020 om 21:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info