• Tijdens het stofzuigen stopt hij ineens en gaat niet meer aan de gang

  Gesteld op 26-4-2017 om 22:49 in forum Miele Black Pearl 5000 Misbruik melden
  • Ik heb precies hetzelfde! Dacht aan te volle zak, dus zak vervangen.... Dat was het niet. Dacht aan oververhitting. Af laten koelen... ook niet. Ben bang dat hij overleden is. Nieuwe kopen, denk ik. Of is het nog te repareren? Iemand suggesties? Geantwoord op 14-5-2017 om 13:22

   Waardeer dit antwoord (121) Misbruik melden
  • Zojuist is ook mijn Miele Black Pearl 5000 er plotseling mee.gestopt. Ik was het tapijt aan het stofzuigen en had er nog niet eens zoveel mee gewerkt. De machine voelt erg warm aan. Ik heb hem laten afkoelen, maar hij doet niets meer. Ik heb 2 stofzuigers. Op deze ben ik altijd heel zuinig geweest. Hij is dan ook nog helemaal niet veel gebruikt.
   Weet iemand wat er aan de hand kan zijn? Geantwoord op 19-5-2017 om 14:13

   Waardeer dit antwoord (122) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info