• Mijn Miele stofzuiger maakt ontzettend veel lawaai tijdens het stofzuigen.

  Gesteld op 29-8-2016 om 13:36 in forum Miele Black Pearl 5000 Misbruik melden
  • Een heel hoge piep? Dat doet de mijne ook. Van Miele kreeg ik de reactie dat ik het apparaat maar op moest sturen. Ik heb ergens gelezen dat het met de aansluiting van de slang op het apparaat te maken heeft, maar ik ben er ook nog niet uit. Ik ga proberen het zelf op te lossen en als dat niet lukt stap ik over op een ander merk. Mocht je de oplossing inmiddels hebben dan hoor ik het graag! Geantwoord op 4-9-2016 om 15:57

   Waardeer dit antwoord (79) Misbruik melden
  • De schijf met Lammelen aan de motor die zit dicht die zit achter de filter van de stofzuigerzak kijk maar achter de filter dan zie je het Geantwoord op 12-11-2016 om 14:25

   Waardeer dit antwoord (99) Misbruik melden
  • Geen hoge piep? Bij mij bleek later de verkeerde filter voor de motor die daardoor niet goed afsluit. Daardoor bij het stofzuigen bij de motor. Motor is schoongemaakt en doet het uitstekend. Geantwoord op 1-2-2018 om 23:31

   Waardeer dit antwoord (27) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info