• hoe vervang ik het snoer van ee miele blac pearl 5000 stofzuiger

  Gesteld op 29-6-2012 om 14:07 in forum Miele Black Pearl 5000 Misbruik melden
  • Het is even zoeken, maar de bovenkap zit met 6 schroeven vast.
   De twee aan de voorkant en de twee net voor de schakelaars zie je al snel zitten. De twee aan de achterkant zitten onder het stukje kunststof tussen de twee schakelaars. Dit stukje kunststof is te verwijderen door voorzichtig wat met een schroevendraaier de wrikken.
   Na het verwijderen van de zes schroeven kan de boven kap worden verwijderd.
   Nu zie je weer een kap. Eerst verwijder je het stukje kunststof met het printplaatje waarin ondermeer de toerenschakelaar in uit komt. Aan het printplaatje zit een connector waarmee het vast zit.
   Na het verwijderen van de dan in zicht gekomen schroeven kan je de binnekap verwijderen. Geantwoord op 15-7-2012 om 20:14

   Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info