• Vandaag een nieuwe move 2 gekregen. Hij hangt alles is aangesloten maar het duurt heel lang voor hij aanslaat (nieuwe batterijen), als hij dan aan slaat komt er een grote vlak uit. Gasdruk getest, batterijen gewisseld, waaterdruk getest. Het is vooral als je kort op elkaar warm water vraagt. Iemand een suggestei hoe dit opgelost kan worden?

  Gesteld op 13-6-2018 om 20:47 in forum MegaMove MoveFlame2 Misbruik melden
  • Zorg ten eerste dat het merk batterijen zijn.
   Test zonder gas of de ontsteking goed is, dus of hij een goede vonk geeft .
   Hij moet voldoende zuurstof krijgen.

   Als dit allemaal in orde is, zou ik een mail naar de broyeurfabriek sturen . Zij geven duidelijk en snel antwoord. Geantwoord op 14-6-2018 om 06:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info