• Graag zou ik de gebruiksaanwijzing van van type xy 6069 willen ontvangen Aub Hij staat op LO maar mijn gebruiks aanwijzing ben ik kwijt geraakt.

  Gesteld op 24-7-2017 om 14:40 in forum Medisana Personenweegschaal Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem al 2x batterijen vervangen van verschillende bekende merken maar na 8x wegen geeft de weegschaal weer low aan... wordt een dure hobbie a 7 euro per 2 batterijen... Geantwoord op 20-11-2018 om 21:18

   Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden
  • Ik heb geen handleiding meegeleverd gekregen. Instellen is normaal toch niet zo moeilijk ...maar deze weegschaal leidt een eigen leven...ik krijg m niet eens op kilo ingesteld....waar kan ik een handleiding krijgen. Geantwoord op 13-2-2019 om 15:43

   Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden
  • Op de website van medisana moet je de weegschaal bs 475 nemen. is dezelfde. Heb echter dezelfde klachten en geen antwoord gevonden in de handleiding Geantwoord op 3-9-2019 om 20:12

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info