• Hoe gaat het laatje van de cd/dvd speler open op mijn medion akoya laptop?!? Heb al in de handleiding gekeken en daar staat dat er een knop of klein gaatje moet zitten...ik heb geen van beide!!

  Gesteld op 5-7-2016 om 09:29 in forum Medion Laptop Misbruik melden
  • Wij hebben hetzelfde probleem. Naast het laatje zien we een soort sleufje en ernaast lijkt het erop dat er een tekentje van een slotje staat. Maar hoe het laatje open gaat is niet geheel duidelijk! Geantwoord op 9-7-2016 om 22:47

   Waardeer dit antwoord (98) Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde probleem met mijn Medion Akoja krijg de lade ook niet open. Het is een nieuwe laptop.
   Hopelijk kan mij ook iemand helpen. Geantwoord op 6-11-2017 om 22:12

   Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info