• Ik heb het volgende probleem de cd lade gaat niet meer open van de Marantz UD 5005?

  Gesteld op 12-11-2015 om 12:44 in forum Marantz UD5005 Misbruik melden
  • Ik heb sinds kort hetzelfde probleem met hetzelfde apparaat. Op het moment dat ik op de 'open' knop druk, hoor ik wel de motor draaien die de la moet openen, maar er gebeurt niets. Als ik licht aan de la trek, lijkt het stevig vast te zitten. Het vreemde is, dat ik ook niets hoor ratelen, een geluid dat je zou verwachten als de motor wel draait, maar niet kan inhaken op de tanden van de la zelf. Het lijkt of de motor gezakt is, bijzonder, want het apparaat is niet van zijn plek geweest. Is er iemand die al een oplossing heeft gevonden? Geantwoord op 23-9-2016 om 20:03

   Waardeer dit antwoord (54) Misbruik melden
  • Is het probleem opgelost ? Ik heb namelijk hetzelfde probleem. Als ik een klein tikje op de bovenkant geef gaat ie wel open.... Geantwoord op 11-12-2016 om 10:04

   Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden
  • Altijd een DVD in laten zitten ( ik gebruik test DVD ) . . .
   Als lade no vast zit : aanzichtkaart ( briefkaart met foto ) voorzichtig aan bovenzijde in de gleuf duwen.
   Klaarblijkelijk "denkt" de senzor dat er een CD/DVD in ligt en lae gaat weer open.
   Niet vergeten daarna altijd een CD/DVD erin te laten zitten . . . Geantwoord op 5-12-2022 om 14:59

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Heb de speler open gemaakt. Het blijkt dat de CD magnetisch wordt geklemd tussen de het draai/uitlees apparaat en de cd lade. Dit draai/uitlees apparaat moet iets zakken als de lade wordt geopend maar de kracht van de magneet verhinderd dit. Ik weet niet of dit magneetveld uit zou moeten schakelen bij het openen van de lade. Dan zou het aan de elctronica liggen.
   Een cd in de lade laten zitten is inderdaad een oplossing. Geantwoord op 8-12-2023 om 11:52

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info