• Mijn afstandsbediening gaat niet meer ik sta op BD2 hoe kan ik terug naar BD1
  ik heb gelezen de toets stop indrukken en ook toets 1 maar waar kan ik toets 1 vinden dat is mij niet duidelijk

  Gesteld op 15-2-2014 om 23:55 in forum Marantz UD5005 Misbruik melden
  • Je moet hierbij de afstandbediening gebruiken, deze staat dan anders ingestelf dan je bluray speler
   In de handleiding staat dat je de stop knop en de toets met opschrift 1 gedurende minimaal 5 seconden ingedrukt moet houden.
   Wanneer de afstandbediening wordt bediend verschijnt er op het display van de Bluray speler bijvoorbeeld BD2. Dat betekend dat in dat geval de Bluray speler staat ingesteld op BD2. In dat geval moet je de afstandbediening ook instellen op BD2. Dus door minimaal 5 seconden op de afstandbediening de toetsen stop en 2 ingedrukt te houden.

   Succes ermee!

   Gr.,
   Luit R.
   Geantwoord op 30-9-2014 om 16:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info