• Start perfect en maait perfect, 10 tot 15 minuten. Slaat dan abrupt af en start niet meer, althans slaat niet aan. Na ongeveer tien minuten start ie weer en rmaait dan weer enkele minuten.Het lijkt erop alsof de motor te warm wordt. Ik weet echter niet hoe heet de motor werd, toen hij doorliep. Stationair loopt die gewoon door.Het is niet heb benzinefilter, het luchtfilter, de bougie vonkt, geen vaccuum in de tank. Welke oorzaken blijven over. Gr.Bert Hendrix

    Gesteld op 23-8-2019 om 18:53 in forum MTD Zitmaaier Misbruik melden
    • Ik had het zelfde. Alles uitgesloten, behalve de bobine. Ik wilde die vervangen en spoot de twee bouten waarmee die vast zat in met een r middel om schroeven te lossen( MD40 in blauwe spuitbus met rode dop )om af breken te voorkomen. Het middel kwam ook terecht tussen de koppen van de bobine en het vliegwiel. Sindsdien is het probleem over.
      Ik het daarna de koppen en het magneet op het vliegwiel nog eens extra schoongemaakt. Probleem is voorgoed verdwenen.
      Geantwoord op 8-9-2019 om 12:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Logisch die oplossing met WD40 dat is voor elke mekanieker en onderhoudsman een wondermiddel en dat reinigt zelfs veel ook dus het kan in dit geval een goede oplossing zijn om draaiende onderdelen in te spuiten maar dit kan ook met silikonenspraay al is wd40 het beste normaal.Als alles soepel draaid loopt het niet zo snel heet aan en kan het opgelost zijn in jouw geval mvg roger Geantwoord op 8-9-2019 om 14:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info