Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 15 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb een MTD platinum 25 pk zitmaaier, hij start en rijdt goed, maar als ik de hendel overhaal om de messen in beweging te zetten, dan slaat hij af, kortom, ik kan niet meer maaien. Wat kan ik controleren om te kijken wat er mis is? Ik rijd overigens in de mulchfunctie (zonder opvangbak). Gesteld op 17-6-2019 om 15:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Riem zit strak en ziet er 'gezond' uit en ik heb de doorvoer helemaal leeg gehaald (zat overigens wel verstopt, bleek achteraf). Echter na het leeghalen, opnieuw een poging gedaan en nog steeds sloeg hij af. Vervolgens de opvangbak eraan gehangen en dan doet hij het wel. Ik heb de maaier sinds kort en heb er geen handleiding bij, dus kan het niet onderzoeken of er een soort van borg is (bij mij vorige Honda maaier moest ik als ik zonder de bak wilde maaien, een soort van drukknop afplakken, zodat gesuggereerd werd dat de bak eraan hing. Met deze maaier heb ik de voorgaande keer gewoon zonder bak gemaaid, zonder enige actie te hoeven nemen, maar nu is dat dus niet meer mogelijk. Lastig hoor, er geen handleiding (MTD Platinum 25 pk Hydrostaat) van te hebben.

   Zou toch wel graag zonder bak willen blijven maaien.

   Bedankt in ieder geval voor de antwoorden tot dusver.
   Geantwoord op 17-6-2019 om 16:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: MTD Zitmaaier

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info