• Hallo, ik heb namelijk een luvion supreme connect. Ik gebruik deze al bijna 2 jaar maar plots geeft hij geen bereik meer enkel als ik dicht bij de camera zelf sta.. als ik in de living zit heeft hij dus geen ontvangst meer en dat heeft hij wel altijd gehad..
  Ik heb al de handleiding gelezen en bij de instellingen gekeken enzo maar er helpt niets? Wat doe ik nu het beste?

  Mvg

  Gesteld op 5-3-2017 om 21:56 in forum Luvion SUPREME CONNECT Misbruik melden
  • Wij hebben dit probleem ook gehad maar bij ons begonnen toen ook nog andere dingen te haperen zoals het beeld,... Gelukkig viel ons toestel nog onder garantie en hebben we een ander toestel in de plaats gekregen. Geantwoord op 6-3-2017 om 11:02

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info