• de trappers draaien door nu vast zetten zodat kind zelf kan trappen maar weet niet meer hoe

  Gesteld op 18-5-2019 om 18:49 in forum Little tikes 3-in-1 Trike 627361M Misbruik melden
  • Hallo,
   Ik had een reactie achter gelaten.
   Op YouTube zijn verschillende heel goede filmpjes te bekijken hoe U de trike toch weer los krijgt en het euvel zelfkanten herstellen.
   Ik heb dat zelf ook gedaan. (Ik had zelf een onderdeel uit een heel goedkoop oud fietsje van MP gehaald) Een nieuw onderdeel bestellen is duur en je moeder erg lang op wachten.
   Succes
   Met vr.gr. Harmke Geantwoord op 18-4-2020 om 11:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info