• hallo bij mijn is het knopje lam om het voorwiel vast te zetten .Heeft iemand de oplossing fietsje net anderhalf jaar oud .veel geld achteraf voor zo'n plastic systeem .Je zou verwachten dat dat niet zou moeten kunnen

  Gesteld op 6-5-2019 om 00:31 in forum Little tikes 3-in-1 Trike 627361M Misbruik melden
  • Het euvel zit hem ergens bij het wiel. Ik krijg het wiel ook niet meer los uit de stuurstang.

   Dan omdat het stuur geen stop had en het alleen,zonder weerstand rond draaide, heb ik een minuscuul schroefje voorzichtig in het witte harde gedeelte wat strak onderaan de stuurstang bevindt geplaatst. Dat was top. Maar,jammer genoeg, begon het ei el wederom......??


   Geantwoord op 11-8-2019 om 10:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info