• Wij zijn al toe aan de 5e machine en steeds hetzelfde probleem dat tijdens het koffie zetten de machine afslaat er komt ook wisselend een klein straaltje uit soms wel soms niet. Ook zonder een cupje slaat de machine vanzelf af. Hebben anderen hetzelfde probleem??

    Gesteld op 30-6-2013 om 09:23 in forum Lavazza A Modo Mio Misbruik melden
    • Bij ons hetzelfde probleem. App aanzetten , koffie kopje indrukken, een paar straaltjes en hij gaat weer uit. App. Via groupon gekocht. Waardeloos dus! Geantwoord op 24-7-2013 om 14:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bij ons hetzelfde probleem. Machine was 18 dagen oud. Lavazza gebeld, verwijst naar AEG, AEG gebeld stuurt ons terug naar Mediamarkt. Op mijn vraag of hij wel te repareren valt, werd geantwoord nee hij is stuk. Zij gingen er in ieder geval niets aan doen. Wij terug naar Mediamarkt, die zegt toch eerst te gaan kijken of hij gerepareerd kan worden. Dat zijn afspraken met AEG. De reparatietermijn is gemiddeld 18 dagen! Zo lang is de machine nog niet eens in ons bezit. Geantwoord op 17-9-2013 om 11:38

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Bij mij hetzelfde probleem. Waarom gebeurt dit? Het apparaat is amper voor 10 kopjes gebruikt. Daarna een tijdje ongebruikt geweest. Na herstart heeft hij het nog 1 keer goed gedaan. Toen dit probleem! Eerst kon ik in drie tot vijf herhalingen een kopje koffie vullen. Nu hoor ik de pomp één seconde en dan stopt de boel! Geantwoord op 6-9-2020 om 08:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info