Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Op mijn LB 900 Blue komt een rood lampje opgelicht in een druppelvorm en een uitroepteken in dit lampje. Wat is het probleem en hoe kan dit opgelost worden? Gesteld op 28-10-2021 om 16:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoi, Ik heb zelf ontdekt dat het om het waterreservoir gaat, echter heb ik het waterreservoir meerdere malen eruit gehaald en op nieuw er ingezet, maar het helpt niet.
   Ik ga morgen even naar de leverancier bellen.
   Geantwoord op 6-6-2022 om 17:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • hoe stel ik mijn lavaza koffie machine LM 70005 type 358302 de hoeveelheid koffie opnieuw in Gesteld op 25-5-2021 om 14:34

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een lavazza firma diebopndit moment geen water meer oppakt. Hoe kan ik dit verhelpen ? Vriendelijkengroet Lilian Gesteld op 13-11-2020 om 09:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Lavazza Espresso apparaat

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info