• Mijn Kobo Aura H2O is uitgevallen. Als ik hem aan wil zetten gaat het scherm even op zwart en dan weer op wit. Verder blijft het lampje knipperen. Aan de oplader hangen lost het niet op. Op een reset (paperclip in het gaatje) reageert hij niet. Als ik hem aan de computer hang gebeurt er helaas ook niet zo veel. De computer ziet de Ereader ook niet. Wie heeft de oplossing?

    Gesteld op 26-4-2017 om 09:48 in forum Kobo TOUCH Misbruik melden
    • Hoe laad je de e-reader altijd op? Probeer het eens 8 uur aan het stroom met bijv een telefoonlader, kijken wat er dan gebeurd.
      Het loont overigens de moeite om eens bij de vragen van wat andere kobo's rond te lezen. Alle e-reader werken nagenoeg hetzelfde. Dit is een vraag die al vele malen gesteld en beantwoord is. Geantwoord op 27-4-2017 om 08:49

      Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
    • De KOBO die mijn schoonzus mij gaf om boeken erop te zetten is nu precies hetzelfde aan de hand....!
      Ik had er al boeken bij gezet en een 4GB micro disk erbij gegeven die ik niet meer gebruik maar toch nog prima in orde is, het werkte en een dag later kreeg ik van mijn zwager (haar man uiteraard) opstarten via het menu alle boeken verwijderen en daarna alles weer erop zetten.
      Had ik dit maar niet gedaan, nu zit ik met het probleem wat hierboven wordt aangegeven…..! Heb dus ook alles geprobeerd maar ga nu eerst even uitproberen om de KOBO E-Reader van Bol.com ook eens 8 uur aan de muurlader te leggen en nu maar hopen dat dit opgelost is, want dit vind ik vreselijk.
      Aller eerst alvast voor de eerste uitleg, mocht het niet werken geef ik het wel op aan mijn verzekering. Geantwoord op 13-5-2019 om 06:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info