• Mijn Kobo-glo gaat niet meer in de sleep-stand als ik de cover sluit. Licht blijft branden en boek blijft geopend. Reset en uit-aan schakelen heeft geen effect. Nieuw hoesje maakt ook geen verschil. Iemand een idee?

    Gesteld op 15-9-2015 om 15:23 in forum Kobo GLO Misbruik melden
    • Sla de sleepcover eens open en leg dan op de linkerkant (dus de flap die over het scherm van de e-reader heen klapt) iets wat magnetisch is als het goed is zit de magneet een beetje linksonder, beetje schuiven en dan moet je voorwerpje wel blijven kleven. (anders gooi je er een hand vol bijv. paperclips over, altijd wel één die blijft kleven) Als je de magneet gevonden hebt klap je de cover bijna dicht en kijk je waar de magneet het scherm raakt leg daar eens een gewone magneet van een whiteboard of op, kijken of je e-reader dan in slaapstand gaat, want dan weet je of het aan je e-reader of de cover ligt. En als het aan de e-reader ligt zou ik Kobo even mailen, je stelt je vraag per mail maar wordt op het door jou gekozen tijdstip gebeld en dan lopen ze de hele e-reader met je door, zorg wel even dat je de nieuwste update hebt. Je zou eerst ook nog een fabrieksherstel kunnen doen, je bent dan wel al je boeken en instellingen kwijt. Geantwoord op 16-9-2015 om 07:18

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info