• Hoe kan ik Resetten als hij helemaal niets meer doet

  Gesteld op 12-5-2019 om 19:11 in forum Kobo Aura Misbruik melden
  • Dan zul je 'm naar fabrieksinstelling terug moeten zetten, dit staat wel in de handleiding beschreven hoe je dit doet, ook als je e-reader het niet meer doet. Geantwoord op 21-5-2019 om 18:59

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • dat is nu juist het probleem, ik kom niet verder dan de inlogcodes en die heb ik niet. een nieuw aangevraagd maar ook deze werkt niet. Geantwoord op 21-5-2019 om 20:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info