• Hoe download ik al mijn boeken op de ereader in één keer

  Gesteld op 13-11-2020 om 22:10 in forum Kobo Aura One Misbruik melden
  • Wat bedoel je met al je boeken in een keer downloaden? Waar vandaan? Wil je al je boeken in een keer van je laptop/pc op je e-reader zetten? Wil je al je boeken op je e-reader in een keer op je laptop/pc zetten? Kortom misschien de vraag even verduidelijken. Geantwoord op 14-11-2020 om 05:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Nog steeds geen antwoord op de vraag ik jou stelde, jammer want ik heb wel de moeite genomen jouw vraag te lezen en te beantwoorden.
   Geantwoord op 21-11-2020 om 08:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info