• Hoe krijg ik boeken van mijn MAC COMPUTER naar de e reader overgezet?

  Gesteld op 23-2-2018 om 17:15 in forum Kobo Aura One Misbruik melden
  • Je sluit je e-reader aan, je ziet je e-reader dan als nieuwe schijf op je computer sleept vervolgens de boeken van je computer naar je e-reader. Je hoeft geen mapje of zo aan te maken, dat gebeurd automatisch. Gewoon naar Kobo slepen of kopieren. Geantwoord op 25-2-2018 om 08:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Soms wil een ander snoertje nog wel eens helpen. En misschien wel een hele domme vraag hoor, maar als je de e-reader aansluit tik je op de e-reader dan wel op verbinding maken? Geantwoord op 27-2-2018 om 08:25

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info