• De aura h 20 krijg ik niet weer uit de slaapstand. Geprobeerd met de aan uit knop hij reageert nergens op

  Gesteld op 15-5-2020 om 22:20 in forum Kobo Aura H2O Misbruik melden
  • Misschien even een paar uur aan het stroom leggen, of even via het resetgaatje proberen (als de e-reder deze heeft) Geantwoord op 16-5-2020 om 06:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik had ook zo'n lockdown van m'n Kobo. Ik weet niet precies hoe maar er staat me nog iets bij van: Kobo met usb aansluiten op pc, aan-uit knop ingedrukt houden (dit wellicht enkele keren) en hier na start de Kobo dan weer op. Met usb aangesloten laten totdat ereader is opgeladen. Overigens mijn Kobo wekt nu nog steeds goed! Geantwoord op 16-5-2020 om 11:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info