• Hoe zet ik een aangekocht boek over van de pc naar de e- reader?

    Gesteld op 20-5-2019 om 10:27 in forum Kobo Aura H2O Edition 2 Misbruik melden
    • Wanneer je het boek bij Kobo of Bol hebt gekocht, moet je op de e-reader even inloggen met het juiste account (Dus een boek gekocht bij Kobo, inloggen met het Koboaccount en bij Bol...) Je boek komt dan vanzelf op de e-reader. Heb je elders een boek gekocht is het even de vraag welke extensie deze heeft. Een ASCM (of zo) kan je via Adobe Digital Edition (gratis te downloaden) binnenhalen een Epub kan je van pc naar e-reader slepen.Je verbind beide met het bijgeleverde kabeltje. Geantwoord op 23-5-2019 om 08:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info