• Mijn beeldscherm loopt vast, opladen lukt niet. Er blijven 4 punten in het scherm staan en dat is het. Gisteren zag hij mijn pc wel maar deed helemaal niks meer. Hoe reset ik het ding?

  Gesteld op 22-3-2020 om 19:27 in forum Kobo Aura Edition 2 Misbruik melden
  • Dat is een mooie vraag die je in de gebruikshandleiding terug kan vinden. Hebben ze die tenminste niet voor niks op deze site geplaatst. Geantwoord op 25-3-2020 om 06:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Die stappen heb ik al gezet en op deze kobo geen resetknop en aan/uit knop doet niks. Gelukkig had ik de handleiding gelezen en gebruikt. Beetje jammer dat dat niet werkt Geantwoord op 25-3-2020 om 08:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info