• Een refurbished aura 2 gekregen. Net in gebruik genomen. Na een pauze gaat hij niet meer uit slaapstand? Wat is de oplossing (en natuurlijk heb ik het blauwe aan/uit kmopje aan de achterkant ingedrukt)

  Gesteld op 9-12-2018 om 21:30 in forum Kobo Aura Edition 2 Misbruik melden
  • Helaas lukt dat niet met deze. Hij wordt ook niet meer herkend door de laptop. Gaat terug naar de reparatie afdeling van Bol.com Geantwoord op 10-12-2018 om 10:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Af en toe herkent mijn laptop mijn e reader ook niet. Na paar keer opnieuw plug in en uit de laptop halen herkent hij hem weer. Geantwoord op 10-12-2018 om 10:34

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info