• Hoe plaats ik een simkaart in een iPhone 5

    Gesteld op 7-1-2015 om 15:12 in forum Kantoor Misbruik melden
    • Beste,

      Bij de iPhone heb je in de houder van de handleiding een pinnetje gekregen waarmee je de simkaart uit de iPhone kan krijgen. Aan de rechterkant van de iPhone zit onder de aan/uit knop een gaatje waar je deze pin in kan steken. Mocht je de pin niet hebben, probeer dan gebruik te maken van een paperclip. Let er wel op dat de sim kaart de juiste maat heeft, in het geval van een iPhone 5 is dit de nano simkaart.

      Met vriendelijke groet,
      Daniel Koop
      Start Office
      Klik op deze LINK Geantwoord op 3-10-2015 om 15:03

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info