• Hoi,
    Ook wij zijn op zoek naar de spelregels van dit spel. Heeft iemand die voor ons?
    Bedankt alvastYvonne

    Gesteld op 28-11-2011 om 20:12 in forum Jumbo knibbel knabbel knuisje het hans grietje spel Misbruik melden
    • DE SPELREGELS zet alles in mekaar .. goed .. zet je poppetje . op het veld . je pop heeft een kleur bijv. oranje zet de op de afbeelding met de heks met het oranje koekje .. De jongste begint met gooien . kom je op een afbeelding met alleen 1 koekje . dan pak die kleur koekje uit het huis . en plaats hem op het hartje bij de voordeur . en druk hem even goed erin . als de heks er * NIET uitspringt mag je het koekje houden . spring de heks er wel uit . moet je het koekje terug plaatsen . de eerst die alle 4 kleuren koekjes heeft wint .. .. ja kom je op een heks met een koekje . gebeurt er gewoon niks . kom je op een vakje met al de 4 koekjes erop te zien . mag je van kleur ruilen . met een andere speler .. .. nog iets de heks zegt niet altijd wat als ze eruit springt , als ze niks zegt mag je alsnog het koekje houden . zegt ze wel knibbel knabbel knuisje .. dan moet je m terug zetten .. denk je nu alles te weten ...... FOUT .. bij de aan knop zitten 2 niveaus .. niveau 1 .. de heks zegt minder vaak haar woorden waardoor je vaker de koekjes mag houden en het spel snel is afgelopen .. niveau 2 is moeilijk de heks zegt bijna elke keer haar woorden . en daardoor duurt het spel langer . ,, samen vatting .. lastig te begrijpen . en je doet bijna niks . het is geluk hebben en maak je eigen plezier want het spel zelf is het geld eigenlijk niet waard Geantwoord op 27-7-2017 om 23:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info