• Geen geluid bij bellen.

    Alles doet het met alleen 1 ding wat ik niet werkend krijg, als ik opdracht geef een gekozen telefoonnummer te bellen dan voerd de JVC autoradio R801 dat perfect uit, uit het telefoonboekje die ik in zijn geheel in de radio ziet zitten maar ik hoor noppes van de andere kant, heb het geprobeerd om naar mijn huistelefoon te bellen waar een antwoordapp. opstaat maar de meldtekst hoor ik niet.

    Als ik het thuis terug luisterd dan is de kwaliteit uitstekent dus de microfoon werkt uitstekent, als ik het gesprek beéindigd dan komt luid en duidelijk de radio weer door, ook muziek van mijn mobiel speeld hij goed af alleen dat bellen, wie kent dit euvel en heeft het verlossende antwoord ??

    Gesteld op 17-6-2018 om 15:28 in forum JVC KD-R801 Misbruik melden
    • Opgelost.

      Een euvel waar ik eerder mee te maken heb gehad, toen ik een BT oortje had geconnect met mijn mobiel, stond het geluidsniveau op 45% later toen ik mijn mobiel connecte met mijn Tuner/versterker kreeg ik ook geen geluid omdat het geluidsniveau op 45% stond, dat op max gezet en klaar.

      Dus dat was nu hier ook het probleem, geluid op mijn mobiel op 100% en klaar. Geantwoord op 18-6-2018 om 19:02

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info